Jídelníček

3. 2. až 7. 2. 2020 
Jarní prázdniny 

PONDĚLÍ 10. ÚNORA 2020
Polévka: Čočková (z červené čočky) - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: Kuřecí masová směs rožněná ( pórek, uzenina ), Bramborová kaše, Salát - (Alergeny: Lepek, Mléko)
Hlavní chod II.: Špenátové lasaagne se sýrem - (Alergeny: Lepek, Mléko)

ÚTERÝ 11. ÚNORA 2020
Polévka: Kmínová s vejcem - (Alergeny: Lepek, Vejce, Celer)
Hlavní chod I.: Segedínský guláš, Burizonové knedlíky - (Alergeny: Lepek, Mléko, Vejce)
Hlavní chod II.: Bramborové krucánky se zeleninou a sýrem - (Alergeny: Lepek, Mléko)

STŘEDA 12. ÚNORA 2020
Polévka: Hovězí s nudlemi - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: Fazolky na smetaně, Hovězí maso, Vařené brambory, Ovoce - (Alergeny: Lepek, Mléko)
Hlavní chod II.: Tarhoňa se zeleninou a pečeným filetem, Ovoce - (Alergeny: Lepek, Ryby)

ČTVRTEK 13. ÚNORA 2020
Polévka: Gulášová - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem - (Alergeny: Lepek, Vejce, Mléko)
Hlavní chod II.: Pečené kuřecí stehno, Dušená rýže, Salát - (Alergeny: Lepek)

PÁTEK 14. ÚNORA 2020
Polévka: Italská s kuskusem - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: Zapečené těstoviny s uzený masem, Okurek - (Alergeny: Lepek, Vejce, Mléko)
Hlavní chod II.: Vepřová játra na cibulce, Vařené brambory, Salát - (Alergeny: Lepek)

PONDĚLÍ 17. ÚNORA 2020
Polévka: Hrachová s opečenou houskou - (Alergeny: Lepek)
Hlavní chod I.: Kuřecí maso na medu a zázvoru, Jasmínová rýže, Salát, Ovoce - (Alergeny: Lepek)
Hlavní chod II.: Sojový guláš, Chléb, Ovoce - (Alergeny: Lepek, Sója)

ÚTERÝ 18. ÚNORA 2020
Polévka: Zeleninová s jáhly - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: Džuveč z vepřového masa, Okurek - (Alergeny: Lepek)
Hlavní chod II.: Gnocchi v rajčatové omáčce - (Alergeny: Lepek)

STŘEDA 19. ÚNORA 2020
Polévka: Boršč - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: Pečená treska na kmíně, Maštěné brambory, Kompot - (Alergeny: Lepek, Ryby)
Hlavní chod II.: Roštěná na roštu, Kari rýže, Salát - (Alergeny: Lepek)

ČTVRTEK 20. ÚNORA 2020
Polévka: Hovězí s drožďovými knedlíčky a těstovinou - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: Krůtí kousky na smetanové omáčce, Těstoviny - (Alergeny: Lepek, Mléko)
Hlavní chod II.: Celerové karbenátky, Maštěné brambory, Salát - (Alergeny: Lepek, Vejce, Mléko, Celer)

PÁTEK 21. ÚNORA 2020
Polévka: Kuřecí vývar s rýží a hráškem - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: Vepřové po štýrsku, chléb - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod II.: Honzovy buchty s povidly - (Alergeny: Lepek, Vejce, Mléko)

Přejeme dobrou chuť!

Gymnázium Jeseník

adresa
Komenského 281,  790 01 Jeseník
e-mail
telefon
+420 584 411 429
60 045 141
ID datové schránky
w4ej52x
fax
+420 584 412 072
kde nás najdete
mapy.cz

Vedení školy

  • ředitel:
  • zástupce ředitele:
  • výchovný poradce:
  • preventista sociálně patologických jevů:
  • pracovník pověřený BOZP:

Naši sponzoři